Over ons

Doutsje en Lester zijn de trotse eigenaren van bydoutsje.

Ik ben Doutsje; het creatieve brein.
Ik ben goudsmid en maak alle sieraden met de hand. Ik maak alleen originele producten. Kant en klare ingekochte sieraden zal je bij bydoutsje dan ook niet vinden. Aan alle details besteed ik aandacht, tot de kleinste sluiting aan toe. Ik vind het zelf namelijk altijd zonde als je een prachtige ketting of armband hebt, die je zelf op maat kunt maken met een verlengkettinkje dat dan op je rug of aan je pols bungelt. Of dat de sluiting helemaal niet bij het sieraad past of gewoon ronduit lelijk is. Als je veel geld besteedt aan iets moois, dan moet het hele plaatje kloppen, van welke kant je het ook bekijkt.

Ik ben Lester; het technische brein.
Ik verzorg de fotografie en de webshop. Ik ben niet snel tevreden en zal niet rusten tot alles klopt. Nu redelijk tevreden met de site maar de foto’s doen de mooie producten die Doutsje maakt af en toe nog onvoldoende eer aan. Mocht je iets tegenkomen op de site wat niet klopt of beter kan, laat het dan aub weten door een email te sturen naar datkanbeter@bydoutsje.nl

Als je iets moois zoekt, wat niet iedereen draagt, dan vind je hier vast iets. We zorgen ervoor dat je echt een cadeautje ontvangt als je je sieraad thuis ontvangt.

Omdat alle sieraden met de hand gemaakt worden kan de levertijd variëren. Indicatie levertijd staat bij iedere productomschrijving vermeld.

Terug naar de webshop? klik hier

© 2016 - 2023 bydoutsje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel