Verzend- en retourbeleid

Verzendkosten
Voor verzendkosten wordt in Nederland €6,50 in rekening gebracht, in België €13,00.

Levertermijn
Een klein deel van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar, maar het merendeel niet. bydoutsje levert alleen originele producten, het betreft altijd handwerk. Hierdoor kunnen wij geen algemene korte levertijd toezeggen. Indicatie levertijd staat per product binnen de productomschrijving vermeld.

Transport
Alle pakketten worden veilig verzonden via Post.nl. Wij leveren in principe alleen in Nederland en België. Wilt u uw product naar een ander land laten verzenden, neemt u dan contact met ons op, daarvoor gelden andere verzendkosten.

Postnl.png

Het volgen van de bestelling
Uiteraard verzenden wij zodra de bestelling wordt verzonden een Track&Trace code, hiermee kan de status van de bestelling gevolgd worden via de website van de transporteur.

Retourbeleid

Retour: het valt me gewoon tegen...
Mocht er onvrede zijn omdat het product u simpelweg tegenvalt, dan hebben wij iets verkeerd gedaan. We proberen middels de foto's en beschrijvingen op onze site een zo goed mogelijk en eerlijk beeld te geven van de producten. Uw verwachtingen mogen hoog zijn gezien onze focus op kwaliteit.

Wilt u simpelweg van de koop afzien dan willen we u wijzen op het recht tot herroepen van de overeenkomst. Uitgebreide informatie over dit recht is te lezen binnen de algemene voorwaarden. Om het u makkelijk te maken bijgaand een samenvatting incluis instructies en het te gebruiken formulier:

Samenvatting van: het herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Dit geldt voor alle producten die  te koop zijn in de webshop. Voor producten die in opdracht gemaakt worden niet. We zullen er uiteraard alles aan doen om eventuele onvrede op te lossen.
Wij stellen het op prijs wanneer u wel een retourreden vermeld. Dat stelt ons in staat om onze producten, de webshop en het transport te verbeteren.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.
Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.
Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, te sturen via info@bydoutsje.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 20 zullen bedragen.

Herroepen kan via email (onze voorkeur) of per post.

Email: info@bydoutsje.nl

Postadres:
bydoutsje
César Francklaan 8A
2102EC Heemstede

Het in te vullen formulier voor herroepen:

---------- begin formulier ----------


Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende:

 • de verkoop van de volgende goederen: …
 • Factuurnummer: ...
 • Besteld op: …
 • Ontvangen op: …
 • Naam/Namen consument(en): …
 • Bankrekeningnummer waar het geld op teruggestort mag worden: ...
 • Adres consument(en): …
 • Email: …
 • Datum: …
   

---------- einde formulier ----------

Let op:
Wanneer u van ons een reactie hebt gehad dat het herroepen akkoord is, kan het product (of producten) worden geretourneerd. Zorg er alstublieft voor dat het factuurnummer ook binnen het retourpakket wordt vermeld. Dit is de enige referentie die we nodig hebben. Uw naam en rekeninggevens t.b.v. de restitutie hebben we immers al ontvangen middels het formulier voor "herroepen".   

© 2016 - 2023 bydoutsje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel